اخبار جدید » گالری عکس » بیوگرافی و عکس های سانایا ایرانی و همسرش موهیت سهگال

بیوگرافی و عکس های سانایا ایرانی و همسرش موهیت سهگال

سانایا ایرانی و همسرش sanaya irani instagram

عکس های بارون سوبتی و سانایا ایرانی بازیگر هندی سانایا ایرانی و بارون سوبتی عکس های سانایا ایرانی همسر سانایا ایرانی و شوهرش و پدرش و مادرش سانایا ایرانی و خانواده اش

بیوگرافی و عکس های سانایا ایرانی و همسرش موهیت سهگال  (1) بیوگرافی و عکس های سانایا ایرانی و همسرش موهیت سهگال  (3)

 

بیوگرافی سانایا ایرانی

سانایا ایرانی مدل و بازیگر هندی است

متولد 17 سپتامر 1983 مومبایی هند است

Filmography

Television
Fiction shows
  • 2007 – Left Right Left as Cadet Sameera Shroff
  • 2008 – Radhaa Ki Betiyaan Kuch Kar Dikhayengi as Sanaya
  • 2008 – 10 – Miley Jab Hum Tum Gunjan Bhushan
  • 2011 – 12 – Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? as Khushi Kumari Gupta Singh Raizada
  • 2013 – Chhanchhan as Chhanchhan Sarabhai-Borisagar
  • 2014 – Rangrasiya as Parvati Pratap Ranwat/Myrah

بیوگرافی و عکس های سانایا ایرانی و همسرش موهیت سهگال  (4) بیوگرافی و عکس های سانایا ایرانی و همسرش موهیت سهگال  (5)

Reality shows
  • 2008 – Kaho Na Yaar Hai as Participant
  • 2010 – Zara Nachke Dikha – Season 2 as Host
  • 2010 – Meethi Choori No 1 as Participant
  • 2012 – Movers & Shakers Masala Markey as Guest
  • 2012 – Star Parivaar Ka Tyohar as Guest
  • 2013 – Welcome – Baazi Mehmaan-Nawaazi ki as Contestant
  • 2013 – Ishq Wala Love Co-host with Karan Grover
  • 2013 – Jhalak Dikhhla Jaa (season 6) Guest / Co-contestant with Drashti Dhami
  • 2013 – Bigg Boss 7 Guest appearance
  • 2015 – Jhalak Dikhhla Jaa (season 8) as Contestant

بیوگرافی و عکس های سانایا ایرانی و همسرش موهیت سهگال  (2)

عکس های بارون سوبتی و سانایا ایرانی بازیگر هندی

ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز